A közhiteles cégkivonat főbb adatai

közhiteles cégkivonat

Mindenképpen tisztában kell lenniük a vállalkozóknak azzal, hogy ezt a dokumentumot bárhol elfogadják. A közhiteles cégkivonat kiállítása a hatóságok, a bíróságok, vagy a közigazgatási szervek által történik. Az adatok, amelyek fel vannak a dokumentumban tüntetve, teljes mértékben valósak és aktuálisak. Szóval a későbbiekben nem érhetik nem várt meglepetések.

Az ügyintézések során ezt az iratot gyakran fel kell mutatni, ezért fontos kinyomtatni. Ha az interneten keresztül intézkedik, akkor sokkal hamarabb a birtokában lesznek az infók. A közhiteles cégkivonat papír alapú formája kifizethető átutalással, valamint bankkártyával is. Ön dönti el, hogy melyik alternatívát választja ki. A kifizetés után 24 órán belül már a birtokában lesz a megrendelt dokumentum.

Az irat tartalmazza a cég nevét és telephelyét, a státuszát, az adószámát, a tagok, a könyvvizsgálók, a képviseltre jogosultak adatait, illetve a pénzforgalmi jelzőszámot. A közhiteles cégkivonat felépítése vállalatonként változó. Az internetes oldalak nagy segítséget nyújthatnak, ha bővebb információra van szüksége.