A ledes reklámtábla üzemeltetése olcsó

A modern fénytechnikának köszönhetően a reklámozási lehetőségek tárháza is sokat bővült, ugyanis ma már az éjjeli hirdetőtáblák hatalmas népszerűségnek örvendenek minden kis- és nagyvárosban. A ledes reklámtábla fenntartási ára kifejezetten alacsony, mivel ezek a típusú égők nem fogyasztanak sokat, ugyanakkor sokkal nagyobb lumen fényerőt adnak le.

Ezek a hirdetési felületek nemcsak hasznosak, hanem kifejezetten beleillenek egy modern város éjszakai képébe. A ledes reklámtábla lelke a kis modulokban rejlik, amelyeket a mérnökök direkt erre a célra fejlesztettek ki. A LED modulok azért annyira hatékonyak, mert ezekben egy speciális szórólencse található, amely a fényt 160 fokos szögben képes kiterjeszteni, így a ledes reklámtábla minden része kellőképpen ki lesz világítva.

Ha szeretne ilyen nagyszerű terméket vásárolni, hogy ezáltal még több emberrel ismertesse meg vállalkozását, és így sok potenciális kuncsaftra tegyen szert, akkor látogasson el a www.akadigitalmedia.hu weboldalra, ahol többféle ledes reklámtábla világítóegység közül is válogathat.

A led fényreklám nem egyedül fehér színű lehet, ugyanis a megvilágított hirdetési felület már alapból színeket ad a táblának, ugyanakkor ha élénkebb kontrasztokat szeretne, akkor színes LED modulokat is vásárolhat. Az AKA Digital Media nagykereskedés weboldalán az érdeklődők többféle led fényreklámhoz alkalmas termék közül is választhatnak.

A legtöbb termék, amely kültéri használatra lett kifejlesztve, IP67-es technológiával van védve, ami annyit jelent, hogy víz- és porálló, így ezeket az időjárás viszontagságai nem tehetik tönkre. A led fényreklám különféle fajtáiról további információkat olvashatnak az érdeklődők a www.akadigitalmedia.hu honlapon.

Ha megtetszett valamelyik termék, akkor mindenképp hívja a 06 70 535 2442-es vagy 06 1 260 7356-os telefonszámot. A led fényreklámhoz szükséges termékeket egyedül vállalkozók tudják megrendelni, ugyanis az AKA Digital Media Kft. egy nagykereskedés, ezért csakis cégeket, magánvállalkozókat szolgál ki.