A napsugarat megidéző sárga árnyalatok

Sárga árnyalatok

A lakás kifestése bizony nem egyszerű feladat. Már a szín kiválasztásánál gondokba ütközünk, ugyanis elég nehéz meghozni ezt a döntést. Amennyiben a sárga árnyalatok ragadták meg a figyelmét, a Farrow & Ball termékeit előszeretettel javasoljuk Önnek! Csakis a természetben megtalálható pigmenteket alkalmazzák, ezért is olyan színvonalasak ezek a festékek.

Időtállóak és nem peregnek le könnyedén mindamellett, hogy másként reagálnak az eltérő fényviszonyokhoz. A sárga árnyalatok előnyei közé tartozik, hogy a lakásban mindig ott lesz a meleg atmoszféra érzete. Ez annak is köszönhető, hogy a napsugarak természetes hatását idézik elő.

Arról nem is beszélve, hogy amikor valójában besüt a Nap a szobába, a gyönyörű árnyalatok a melegség érzetét keltik minden évszakban. Tény, hogy ezekkel a sárga árnyalatokkal valóban otthonossá teheti a lakását. Nincs is annál kellemesebb, mint télen a forró csokit iszogatni és olvasni, miközben a meleg színek veszik körbe a fázó és a megfáradt embert. Ezzel hamar megszűnik a hideg érzete.