A tökéletes melltartó kosár

Milyen a jó melltartó kosár?
Milyen a jó melltartó kosár?

Minden nő öltözködésének legalapvetőbb darabja a kebeltartó, ami közvetlenül érintkezik a testel, támasztja és védi a nők melleit. Ahhoz, hogy ezek a funkciók maximálisan működjenek, elengedhetetlen a megfelelően kiválasztott melltartó kosár. Ha nem jó méretet választanak, éppen az ellenkező hatás érhető el, kényelmetlenség, bosszúság, egész nap kellemetlen érzés. A tökéletes melltartó kosár kényelmes, lehajolva, nyújtózva is a helyükön maradnak a mellek általa és a lélegzést sem zavarják. A viselője úgy érzi, mintha rajta sem lenne a melltartó, nem zavarja, nem nyomja össze az érzékeny testrészeket.

A tökéletes melltartó kosár pontosan illeszkedik a domborulatokhoz, nem állnak semmilyen irányba, a ruhák szabásvonalát szépen hangsúlyozzák. A Szakatex méterárú nagykereskedésnél minőségi, pénztárcabarát melltartó kosár kínálat található. Ha nemcsak viselni, de gyártani is szeretné a fehérneműket, érdemes megtekinteni az egyedi szükségleteket is gyorsan kielégítő üzlet ajánlatait.

Kizárólag Olaszországból és Törökországból szállítanak Magyarországra magas nívójú árukat. Az optikai mellnagyobbítás mellett, ma már divatos a mell összehúzása is, hogy ne tűnjenek annyira méretesnek. Sportoláshoz vagy strandoláshoz külön melltartó kosár választható, hiszen vannak olyanok amelyek nem tartalmaznak merevítőket, viszont kellően szoros, ugyanakkor rugalmas tartást biztosítanak sportolás, úszás közben is.

Az esztétikai szempont mellett, elengedhetetlen az egészségügyi szempont is a melltartó kosár kiválasztásakor, hiszen a nem megfelelővel különböző problémák alakulhatnak ki, mint például a hát- és gerincfájás. A méretekhez képest szűk kebeltartók elszoríthatják a hajszálereket és vizesedést idézhetnek elő. A bő, kinyúlt darabok pedig nem tartanak, így nem a funkciójuknak megfelelően működnek. A megfelelő méretű melltartó kosár anyagaiban kellemes érzést biztosítanak, így elkerülhetőek a különböző bőrirritációk kialakulásai. Kiválasztásánál elsődleges szempont kell legyen a kényelem, mellette pedig az esztétika biztosítása is.