Ajtó méretek, magasság, szélesség és küszöb nagyság

Házhoz illő beltéri ajtó méretek

Egy ócska, elszíneződött, nyikorgó nyílászáró nem csupán bosszantó, hanem a ház tulajdonosának az igénytelenségét is jelzi. Aki nem törődik otthonával, az több mint valószínű, hogy az élet minden területén felelőtlen és megbízhatatlan. Az ajtókat több év után tanácsos lecserélni, azonban fontos az ajtó méretek figyelembe vétele is.

Amikor bejárati vagy erkélyajtó cserére nyílik alkalom, kulcsfontosságú alaposan lemérni a paramétereket, hogy az új eszköz tökéletesen kitöltse a rést. Az ajtók magasságát, szélességét kell szem előtt tartani, de a küszöb magassága is központi. Ami az ajtó méreteket illeti, a standard hosszúság 210-260 cm között változik, a szélesség pedig javarészt 90 cm.

A www.muanyag-ablak-akcio.hu weboldalon lehetőség van új ajtók vásárlására, a vállalat magas minőségű termékeket kínál fel az érdeklődőknek. A választék megtekinthető az internetes honlapon is, bővebb információkért azonban ajánlatos felkeresni a munkatársakat akár e-mailben, akár telefonon. Ők részletes választ tudnak nyújtani az ajtó méretekkel kapcsolatosan.