Albérletet a Ferenc körúton is lehet még találni

Budapesten több éve már nehéz egy relatíve kedvező árú, modern, jól berendezett lakást találni, főleg a Ferencvárosban. Ebben szeretne segíteni mindenkinek a pppzrt.hu oldalon is meglátogatható cég, amelyik pontosan tudja, hogy mire van szüksége egy fiatal párnak, egyetemistának, családnak vagy idősebb házaspárnak.

Akinek a IX. kerület a cél, az a Ferenc körúton is találhat albérletet. Igazán sokakat megfog a weblapon is megtekinthető felújított és gépesített 4 szobás lakás, ami a Ferenc körút 40. szám alatt található, a főváros egyik legszebb részén. Az ingatlan egy átlagos állapotú, klasszikus, többlakásos, 3 szintes társasházban található, ami a Corvin negyedtől gyalogosan is könnyedén megközelíthető, hiszen attól alig pár percre van.

A téli nagy hideg és a nyári, gyakran kibírhatatlan forróság elfelejthető, hiszen a lakás falazata tégla, ami sokkal jobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, mint a beton. Mindezt fokozza, hogy modern, nemrég beépített bejárati ajtóval és nyílászáróval büszkélkedik a lakás, ezért a hő-veszteség minimálisra csökkenthető, amikor beáll a nagy hideg.

Sőt, a biztonság is adott, köszönhetően a stabil vasrácsnak, amivel a bérlő személyes vagyontárgyai mindig védve lesznek. A szellőztetés is gondtalanul meg van oldva, hála a részszellőztető rendszer meglétének és kiváló működésének. Ezért a páratartalommal nem lesz gond és a rossz, állott levegő egyszer sem fog problémát okozni.

Az ingatlanban középcsomagos kábel TV szolgáltatás és gyors internetes is van, Wi-Fi lehetőséggel egyaránt. Ez természetesen a fix rezsiköltségbe tartozik, éppen úgy, mint a víz-, gáz-, villanyfogyasztás, csatorna, fűtés, szemétszállítás és természetesen a közös költség. Meleg víz és fűtés mindig lesz, hiszen adott a korszerű kombi gázkazán.

A lakás 2 havi kaució és az első havi lakbérrel költözhető be, ami teljesen reális, ismerve a budapesti viszonyokat. Azért van jó helyen ez az ingatlan, mert ebből kilépve, a Ferenc körúton a 4-es 6-os villamos, a Corvin metrómegálló pedig fél percre van, ezért ezekhez gyalog is simán el lehet jutni.