Átlagos testméretre készülnek a minőségi férfi ingek

Minőségi férfi ingek
Minőségi férfi ingek

Helyzettől és embertől függ, hogy éppen mennyit számít a külső, de az első benyomást nagymértékben befolyásolja. Az öltözködésnél is a minőség fontosabb, mint a mennyiség. A minőségi férfi ingek minden magára valamit is adó személy ruhatárában ott kell legyenek.

A megfelelő darab kiválasztásánál tudni kell az alapméreteket, hiszen a csomagoláson 2 szám van feltüntetve, az első a nyakméret, a második pedig a testmagasság. A nyak kerületét úgy kell megmérni a minőségi férfi ingek kiválasztásához, hogy az ádámcsutka alatt, ahogy a gallér is haladna, körbe kell vezetni egy mérőszalagot.

Az eredményhez még ajánlatos 2 cm-et hozzáadni, hiszen kényelmetlen, amikor az ingnyak szorít. Akinek az átlagtól eltérő a testmérete, az inkább a nyakrészen passzoló inget válasszon, hiszen a nagyobb darabot egy varrónő is könnyen át tud alakítani.

A kereskedelemben kapható minőségi férfi ingek túllépnek az átlagos magasság és súlykategóriákat. Aki ebből a választékban sem talál megfelelő méretet, annak nem marad más, mint egy szabóval elkészíttetni a megfelelő ruhadarabokat.