Aviva módszer nőknek: a hormonális egészségért

Aviva módszer

Sajnos manapság rengeteg kártékony tényező van hatással az emberre. Ezeknek a nagyja viszonylag kikerülhetetlen, hiszen a rohanó szürke hétköznapokban nehéz odafigyelni arra, hogy elkerülje ezeket. Mindez igen negatív hatással lehet a hormonális egyensúlyra. Az Aviva módszer sokat tud segíteni a nőknek hormonális egészségük fenntartásában.

Egy próbát legalábbis mindenképpen megér, hiszen semmi veszítenivaló nincs. Mindössze egészséges szervezetet szerezhet és kiegyensúlyozott hormonháztartáshoz juthat, amit igen nehéz manapság megszerezni vagy megtartani. Szerencsére kifejlesztették ezt a módszert, ami rengeteg embernek az életét tette könnyebbé és nemcsak nőkről beszélhetünk.

Még a férfiakra is jótékony hatással van, hiszen növeli a potenciát és csökkenti a prosztatával kapcsolatban kialakulható betegségeknek az esélyét. Arról nem is beszélve, hogy nagyban hozzájárul a babaprojekt sikerében, ugyanis mind a nő, mind pedig a férfi termékenységét megnöveli.

Nem hiába alkalmazzák a lombik program előtt, hiszen a belső izmok megmozgatásával a méh megerősödik, ezért a magzanak a kihordása is jóval egyszerűbbé válik. A gyakorlatok elvégzése során, egészen pontosan a saját szervezetével ismerkedik meg az illető, valamint annak működésével.

Amint kialakul ez a kötődés, máris tapasztalni fogja a jótékony hatásait, amivel jár. Egészen pontosan öngyógyító folyamatot indít el és fokozza a női szerveknek a pozitív működését. Egy magyar származású fizikoterapeuta fejlesztette ki, mégpedig Aviva Gabriella Steiner. Arra fektette a hangsúlyt, hogy a gyakorlatok az egészségügyi problémákat előzze meg, amelyek szerencsére manapság bizonyítottan sikeresek.

Mind a külső, mind belső izmok megmozgatásáról van szó, amelyek néha beszorító, míg máskor ellazító gyakorlatokat foglalnak magukba. Kevesen tudják, de még a pajzsmirigyre is kiemelkedően jótékony hatással van, valamint a hormonháztartást is befolyásolja. Konkrétan egyensúlyt teremt, ezért megszűnnek a menstruációs problémák. Ezért is van oly sok elégedett alkalmazója a módszernek.