Az autómentés díjak magasabbak a roncsautóknál

Csípős autómentés díjak
Csípős autómentés díjak

Valljuk be az igazat, mindenkivel előfordult már legalább egyszer, hogy hibázott a közlekedésben és csak a nagy csoda mentette meg a karamboltól. Sajnos nem mindenkivel történik meg a csoda, naponta igen sokan vannak, akiktől elpártolt a szerencse.

Ilyenkor kényszerből, de megkóstolja az autómentés díjak csípős hatását. Azon felül, hogy rengeteg bosszúsággal jár a balestes autó elszállítása, még tetejében egy egészen formás summát fog kelleni fizetni az autómentésre is.

Ezek sajnos olyan költségek, amelyeket az ember soha nem számol be a családi költségvetésbe és több hónapra előre felborítja a költségvetés egyensúlyát. Sajnálatos esemény és még csak az elején van a keserű só ízlelgetésében, ugyanis a gépkocsit még javítani is kell ahhoz, hogy újra használhassa. A legnagyobb kár akkor éri az embert, amikor a balestet szenvedett autó javíthatatlan állapotba kerül. Ráadásul a daruzás és a jelentősen roncsolt gép szállítása még az autómentés díjak árszabását is megemeli. Általában sokkal többe kerül az autómentés, ha nem lehet vontatni a kerekén a járműt.