Az inositol hatása az inzulinrezisztens betegekre

Inositol hatása

Sokáig a cukorbetegség tüneteivel és a kezelés folyamatával sem igazán voltak tisztában az emberek, mivel nagyon ritkán fordult elő ez a probléma. Azonban, mára már soha nem látott méreteket öltött a cukorbetegségben és ezt megelőző inzulinrezisztenciában szenvedőknek, ezért manapság egyre nagyobb figyelmet kap ez a téma és az inositol hatása is.

Hiszen nagyon fontos, hogy az IR minél hamarabb kezelve legyen, mivel könnyedén átfordulhat gyógyíthatatlan diabéteszbe is. Jó tudni, hogy inositol hatása sok olyan betegnél pozitív változást mutatott, akiknek az inzulin-felismerő képessége szinte minimális volt.

Tehát, a myo-inozitol komplex használata hasznos lehet minden inzulin-rezisztensnek, még gyógyászati kezelés mellett is. A WTN által forgalmazott kapszula természetes összetevőkkel segíti a sejtek hormon-felismerő képességének javulását, valamint a hormonegyensúly beállítását.

Ez azért lényeges, mert így az inositol hatása olyan kísérőanyagok által van fokozva, amelyek nem okozhatnak egyéb károkat, mellékhatásokat, ami egy ilyen esetben igen fontos szempont. Hiszen az IR például ösztrogéndominancia kísérő betegségeként is megjelenhet, hiszen a szintetikus anyagok túlzott bevitele miatt alakulhat ki, tehát jó odafigyelni arra, hogy ne terhelje tovább a szervezetet olyan elemekkel, amelyeket nem tud feldolgozni.

Ugyanis az emberi test a vegyi anyagokat gyakran ösztrogénként értelmezi, ami miatt felborulhat a női hormonok egyensúlya. Szerencsére erre is van megoldás, ugyanis a WTN szakemberei yam gyökér kapszula kifejlesztésén is dolgoztak. Ez szintén natúrkészítmény, ami természetes progeszteronként hasznosul a szervezetben, ezáltal segítve a balansz helyreállítását.

A kísérőanyagok is növényi eredetűek, így lesz megemelve a xenoösztrogének száma és a hatóanyagok felszívódását sem akadályozzák. A yam gyökér kapszula nagyon gyorsan pozitív változásokat hoz és a kellemetlen tünetek is hamar enyhülni kezdenek. Tehát, ha valaki az inzulinrezisztencia vagy a progeszteron hiányának a jeleit észleli, akkor érdemes minél rövidebb időn belül utánajárni a dolgoknak, mert a yam gyökér kapszula és a WTN egyéb termékei hatékony segítséget nyújtanak.