Cukrász kellékek gyermekeknek is

Szilikon angyalkaforma
Szilikon angyalkaforma

A gyermekeknek való süteménykészítés, soha nem megy ki a divatból. Éppen ezért újítjuk a cukrász kellékek választékunkat ebbe az irányba. A fiús és lányos témák egyaránt kedveltek, hiszen már szinte versenyeznek a születés és névnapokra készült torták, sütemények.

A legújabb díszítőostyáink a focipálya, valamint a Barcelona focicsapat védjegye. A focipálya ostyára nagyon ötletesen játékosok és kapu is rendelhető, illetve készíthető fondanból vagy marcipánból.

A játékosok a pályán elhelyezve élethű szituációt teremtenek, amit a kisfiúk nagy élvezettel szednek le. A cukrász kellékek rendelése az oldalon könnyedén megvalósítható. A lányoknak is találunk tortadíszítő ostyákat a cukrász kellékek között. Eperke és hercegnős tortaostyák kerülhetnek a kislányok ünnepi süteményeire.

Vannak olyan darabok, amelyek jelenleg csak előrendelhetőek, de a megbeszélt napon, minden további nélkül tudjuk szállítani a rendelést. Természetesen az ostyák mellé egyéb díszek is vannak készleten, hiszen a kínálat igen gazdag és színes.