Ékszerek férfiaknak: mi az amit egy férfi szégyenkezés nélkül felvehet?

Ékszerek férfiaknak
Ékszerek férfiaknak

Az ékszerekről elsőre a nőies, lágy, finom és gyöngéd jelzők jutnak eszünkbe, így sokan teljesen el is határolódnak attól, hogy a férfiak is viselhetnének ékszereket. Pedig egy igazi férfi megjelenését nem az ékszer fogja meghatározni, hanem a férfi az ékszert, így pedig egészen más jelleget fog kapni.

Sőt, léteznek kimondottan férfiaknak tervezett példányok is, amelyek aztán végképp semmilyen nőies tulajdonsággal nem bírnak, csupán elegánsabbá, határozottabbá teszi a tulajdonosát. Azonban, ha még így is ódzkodik valaki a férfi ékszerektől, akkor is lehet kompromisszumos megoldást találni.

Egy mutatós karóra, egy mandzsetta vagy nyakkendőtű mindenképpen emeli az öltözék eleganciáját, így ezeket már igazán kár lenne kihagyni egy-egy rendezvény, elegáns esemény alkalmával. Sőt, a gyűrű sem egy elvetemedett ötlet, hiszen bizonyára a karikagyűrűről sem azt jut az emberek eszébe, hogy milyen nőies, így ezen a téren is lehetnek megfelelő alternatívák. Próbálkozzon Ön is, mert az ékszerek világa nemcsak a nőké!