Élvezze a hangszigetelt ablak nyújtotta kényelmet!

Hangszigetelt ablak

Amikor végre hazajutunk egy nehéz nap után és pihenni szeretnénk, senki nem szeretné a beszűrődő utca zaját vagy a játszótéren lévő gyermekek lármáját hallani. Egy hangszigetelt ablak orvosolhatja a kellemetlen kinti zörejeket, de hatékonysága érdekében fontos, hogy jól legyen beállítva.

Ajánlott, hogy ellenőriztesse a helyes záródását és a tömítőgumik állapotát egy szakemberrel, aki majd ellenőrzi, hogy megfelelően be van beállítva az ablakszárny, főleg ha több ponton záródik. A tömítésekre is oda kell figyelni.

Amennyiben azok kellően rugalmasak és hiányosság nélkül körbefutnak, az állapota megfelelőnek mondható. A rendszertömítés az ablakszerkezetnek mindig megfelelő kell legyen. Minden ablakszerkezethez más rendszergumi illik. Amikor a hangszigetelt ablak tömítései megrongálódtak, időszerűvé vált a kicserélésük.

További megoldásként, az ablak hangszigetelés helyes mértékének elérése érdekében, kicserélheti az üvegét magasabb hangszigetelő értékkel bíró változatra, ami hőszigetelő is. Figyelmébe ajánljuk, hogy jövedelmezőbb egy olyan szakembert hívni, bármilyen szolgáltatásra is van szükség, aki a gyors technológiai fejlődéssel tartja az iramot és tisztában van a piaci lehetőségekkel, a kívánt funkciót betöltő ablak lehetséges típusaival, ezek árával, az optimális választás érdekében. Ön vásárlóként csak a lég-hang gátlás értékével kapcsolatos elvárását kell közölnie.

A hőszigetelő üveg hangszigetelésének mértéke jelentősen függ az üveg súlyától, ami az adott síküveg vastagságából adódik, az üvegszerkezet vastagságától, annak rétegrendjétől, mert néhány eltérő méretekkel rendelkezik. Továbbá, figyelembe kell venni a két üveglap közötti légtért és annak anyagát. Emellett azt sem szabad kifelejteni, hogy alkalmaztak-e hangszigetelő fóliát. Az ablak hangszigetelés költségei változóak, mindezek fényében. Forduljon bizalommal a www.ablakszerviz.hu weboldalhoz, amennyiben további információt szeretne! A szakképzett kollégák örömmel és szívesen állnak minden ügyfél rendelkezésére!