Fitness kerékpár országúti kerekekkel

Fitness kerékpár

A bringázás remek alkalom a mozgásra. Élvezhetjük a minket körülvevő környezetet, miközben úttalan utakat felfedezve suhanunk hegyekem, dombokon, erdőkön keresztül. Feszegethetjük a határainkat is egyre jobb egyéni rekordokat felállítva. A fitness kerékpár alkalmas a tökéletes kondíció kialakítására. A tervezők fogták az országúti bringa kerekeit és a cross bringa vázát és ötvözték ezeket.

A váltórendszer pedig már az igényeinknek megfelelően választható. Az országúti változat ára némileg magasabb, mint egy MTB szett. Ez kifejezetten azoknak lett kitalálva, akik nem szeretik a kos kormány kialakítását. Az egyenes kormánnyal ellátott fitness kerékpáron más élmény tekerni mint egy országúti változaton, azonban a felszereltségükben sok mindenben megegyeznek. Ezzel a változattal szintén nagy sebességet vehetünk fel, könnyen megmászhatóak az emelkedők és páratlan élmény lesz végigszáguldani a leejtőkön. A fitness kerékpár könnyű és letisztult merevvillás változat.

Amikor kimerészkedünk a szabadba, távolra az otthonunktól, akkor nem árt, hogyha van nálunk egy belső és egy pumpa. Ez alapszabály, különben egy defekt esetén, kilométereken át kénytelenek leszünk tologatni a bringát. Viszont az agardikerekpar.hu weboldalról rendelhető defektmentes gumi biciklire. Nem csalás, nem ámítás, ilyen valóban létezik. Ugyanúgy levegővel kell felfújnunk, azonban a belsejében található egy speciális tömítő folyadék, ami gumiszerűvé válik és betömíti az apróbb lyukakat. Defektmentes gumi biciklire már egészen olcsón kapható.

Egy remek találmány, mert így nem kell a gumicserével bajlódni. Nincs szükség rá, hogy magunkkal cipeljük a szerelőkészletet. Nincs is annál rosszabb, amikor egy erdő közepén, túra közben leereszt a kerék és bőrig ázunk, mert nem tudunk gyorsan hazasprintelni. Ezért fontos, hogy a defektmentes gumi biciklire kerüljön. A defektmentes gumi biciklire egy minőségi külső esetében kevlárréteget is tartalmaz, ami megakadályozza, hogy a hegyes tárgyak elérjék a belső falát. Kapható városi kerékpárhoz, MTB-hez de az országúti változatokhoz is.