Gyakran szükséges a pánikgomb

Pánikgomb időseknek

Mivel sokan minden helyzetben maximálisan biztonságban szeretnék magukat érezni, ezért megvásárolják a speciális pánikjelzőt, amivel ez elérhető.

A manapság nagyon elterjedt támadásjelző, amelyik pánikgomb néven is igen ismert, a legbiztosabb módszert jelenti, ha a fent említett dolog a cél. Ezt használva a tulajdonos egy gyors mozdulattal jelezni tudja, hogy vészhelyzetben van, vagy épp veszély leselkedik rá. Akkor is megnyomható a gomb, ha fenyegetve érzi magát az ember. Mi következik a gomb megnyomása után? Nos, a pánikgomb alkalmazását követően azonnali riasztást indíthat el, sőt, komolyabb fajtáknál ez jelezheti a távfelügyeleti szolgáltató felé a segélykérését.

A pánikgomb azért is annyira kedvelt, mert a beépítése általában gyors és egyszerű, ugyanis nem kell több órát tölteni a kábelek vezetésével vagy a kellék elhelyezésével. A mai korszerű pánikgomb fajták két részből állnak: adóból és vevőből. Mind a kettő nyilvánvalóan létfontosságú ahhoz, hogy a szerkezet teljes mértékben el tudja látni a legfőbb feladatát.