Használt GPS kedvezményes áron

Használt GPS
Használt GPS

Az interneten számos informatikai eszközöket forgalmazó webshop található. Ilyen online áruház a HOR-SAP Informatikai Kft. által üzemeltetett weboldal is. A rendkívül színes és széles választékában a használt eszközök is helyet kaptak, köztük például a használt GPS is. A honlapon jelenleg egyetlen használt GPS van, de a kínálat folyamatosan bővül, illetve változik, ezért időről időre érdemes ellátogatni, hogy felkerült-e valamilyen, Ön által érdekelt termék a palettára.

A szóban forgó készülékről fénykép is látható, és mivel le lett tesztelve és működőképes állapotban van, ezért a forgalmazó cég 90 napos cseregaranciát szavatol, azaz bármilyen más hasonló értékű termékre lecserélhető, amennyiben a nincs megelégedve a használt GPS működésével.

A készülékről bővebb technikai információkhoz az oldalon található elérhetőségeken keresztül lehet hozzájutni. A rendelés egyszerűen elvégezhető, azzal azonban számolni kell, hogy a használt GPS árához, mivel nem egy költségesebb eszközről van szó, még hozzáadódik a kiszállítási díj is.