A helyes és frissítő arctisztítás otthon

Arctisztítás otthon

A sminkelés és a különböző kozmetikumok használata miatt az arcunk fokozottan igényli a törődést. Nem feltétlenül szükséges időpontot kérni a kozmetikusnál, hiszen az arctisztítás otthon is elvégezhető. Mindössze csak meg kell találni a megfelelő eszközöket és eljárásmódot, ugyanis nem mindegyik arctípusnál alkalmazható ugyanaz a technika.

Azoknak, akiknek az arcbőrük érzékenyebb, ajánlatosabb kozmetikushoz forduljanak, vagy próbálják ki a Zeitgard készüléket. A pórusok helyes kitisztítása érdekében érdemes először megpuhítani az arcbőrt. A leggyakrabban használt arctisztítás otthon a forró vízzel való gőzöléssel kezdődik, ami 15-20 percet vesz igénybe.

Ezt követi a radírozás, aminek hála sikeresen megszabadulhat az elhalt hámsejtektől. A következő lépés a mitesszerek eltávolítása, amit tanácsos körültekintően elvégezni, hiszen ha ez nem történik meg, a megsértett terület akár be is gyulladhat. Tehát az alapos arctisztítás otthon is elvégezhető, és ebben segítségére lehet a Zeitgard arctisztító készülék. Egyszerűen és eredményesen biztosítja a ragyogóan tiszta és fiatalos arcbőrt.