Hol alacsony a beltéri ajtó ár?

Beltéri ajtó

A mai világban, bármit szeretnének is vásárolni az emberek, első dolog a termékek árának megvizsgálása. Akkor is a tarifákat nézik elsősorban, ha a ház nagyon fontos elemének megvásárlását tervezik, mint például a nyílászárókét. Egyáltalán nem megfizethetetlen a beltéri ajtó ár abban az esetben, ha a galaxyajto.hu webáruházból szerzi be ezeket.

Itt ugyanis alapesetben a dekorfóliás beltéri ajtó ár tartalmazza magát az ajtólapot, valamint az MDF tokot is, ami utólag szerelhető és állítható. Ez a fajta ajtó megfelel a Magyar Szabványnak, ami azt jelenti, hogy 75/90/100 cm szélességű és 210 cm magasságú. Természetesen, jobbos és balos kivitelben egyaránt kapható.

A tok küszöb nélküli kialakítású. Ebből a fajtából megoldható kétszárnyú vagy tolóajtó kialakítása is, de csak a szabvány szerinti szélességben. Üveges verziót is lehet rendelni belőle, az üveg mintáját, vastagságát, illetve az edzettségét a megrendelő választhatja ki. Arra viszont mindenképpen számítani kell, hogy ezek megemelhetik a beltéri ajtó ár mivoltát.