A homokszóró nagy előny lehet

Homokszóró
Homokszóró

Ha festeni szeretnénk, akkor első lépésben mindig alaposan meg kell vizsgálni az adott felületet, hogy az tartalmaz valamilyen szennyeződést. Ez ugyanúgy igaz a falfelületekre, mint a fémekre. A szabad levegőn nagyon gyorsan elindul a korrodálódás, ezért ez ellen védekezni kell. Az alapos felületkezelés egy homokszóró használatával is egyszerűen megoldható.

Pár mozdulat és máris teljesen fényessé válik még a lugas is. Kitűnően alkalmas ez a berendezés, hogy nyomtalanul eltávolítsa a régi festékmaradványokat. Ezt követően, már neki is láthatunk az új réteg felvitelének. De mi is pontosan ez a homokszóró? Bár az elnevezés kicsit csalóka lehet, mégis rátapint a lényegre.

A magasnyomású vízágyú által kijuttatott folyadékhoz nagyon apró, pár mikron átmérőjű kvarc homokot kevernek, ami erőteljes csiszolóhatást fejt ki. Az így működő homokszóró nagyon sok területen könnyedén felhasználható és óriási előnyt jelenthet a számunkra. Vásároljuk meg bármelyik szaküzletből, de az internetről is megrendelhetjük.