Igazi kreativitás a betonkerítés segítségével

Mit kell tenni, ha igazán kreatív megoldást szeretnénk választani, amikor kerítésépítésre kerül a sor? A betonkerítés sokkal több teret enged a képzeletnek. Ha ezen típus mellet döntünk, teljesen szabaddá ereszthetjük a fantáziánkat! A széles választéknak köszönhetően, választhatunk nyitott vagy zárt típusú megoldást, sima, egyszínű vagy színes, festhető felületek közül.

Igényeinknek megfelelő módon szabályozni lehet a belátást, zajszűrést, mintát, méretet. Az egészen apró, nyitott kerítéseken értelemszerűen könnyebb belátni és kevésbé szűri meg a zajt. A nagyobb, robusztusabb, zárt betonkerítés teljesen elhatárolja a telket a külvilágtól és minimalizálja az utca felől bejutó zajt is.

Bármilyen stílusú ház mellé épülhet betonkerítés, hiszen az anyaga színezhető és a formája variálható attól függően, hogy milyen minta passzol legjobban a házhoz. A beton régóta használt természetes anyag az építészetben, ráadásul még környezetkímélő választás is. Építése nem igényel különösebb előkészületeket, ezért naponta akár 20-25 méter betonkerítés is épülhet.