Internetről is megrendelhető a maca por

Maca por
Maca por

Az Andok hegyvonulatában él egy olyan növény, amit az őshonos népek már sok ezer évvel ezelőtt is rendszeresen alkalmaztak. A maca por a retkek családjába tartozó gumós gyökerű egyéves növény, amelyiknek számos jótékony hatása ismert. A belőle készült termékeket szinte mindenki bátran fogyaszthatja. Jelentős a vitamintartalma és egyben ásványi anyagokban is gazdag.

Ezek közül, nagymértékben jelen van a B1, B2, B12, C-vitamin valamint a kalcium, magnézium, foszfor, réz és cink. Mindezek összegségükben és természetesen rendszeresen fogyasztva, számos kedvező hatást fejthetnek ki a szervezetre nézve. A maca por, az internetről szinte pillanatok alatt megrendelhető, csupán a megfelelő oldalra kell kattintanunk.

Fogyasztása több formában és megtörténhet, de mivel van egy jellegzetes íze, érdemes olyan karakteres gyümölcslevekhez, joghurtokhoz keverni, amelyek elveszik ezt. Nem árt észben tartani, hogy a maca por rendszeres fogyasztás mellett tudja igazán kifejteni jótékony hatását, így ne várjunk csodát az első alkalom után!