Jótékony hatású Himalája só

Himalája só
Himalája só

Bizonyára Ön is örülne, ha egy teljes mértékben természetes ételízesítővel gyarapíthatná a már meglévő fűszerkészletét. Pontosan egy ilyen a Himalája só, ugyanis nagyszerűen alkalmazható a hagyományos étkezési só helyett, amivel ellentétben nem tartalmaz semmilyen laboratóriumban előállított adalékanyagot.

Amíg a konyhasót mesterségesen fehérítik, addig a Himalája sónál semmiféle mesterséges eljárásra nincs szükség és amennyiben az előbbit kiiktatná a fűszerei közül és az utóbbira cserélné, úgy Ön és családja számára jóval egészségesebb, ízletesebb ételeket tehetne az asztalra.

A Himalája só közel száz ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, amelyeknek jótékony hatásai az emberi szervezetre már igen széles körben elterjedtek. A Fittkuckó kínálatában bőséges kínálat várja, amelyek természetes színűben és a szemcseméret nagyságában eltérő lehet.

A kiszerelést illetően, fél illetve egy kg csomagolást rendelhet meg. Ne habozzon rendelni, hiszen a széles választéknak köszönhetően, kedvező áron juthat hozzá a Himalája sóhoz!