A kétoldalú ragasztószalag széles termékpalettával rendelkezik

Kétoldalú ragasztószalag

Ez a fantasztikus termék kiváló alternatívát biztosít akasztáshoz, szereléshez, rögzítéshez, valamint összekapcsoláshoz, de összeillesztéshez és ragasztáshoz is. A kétoldalú ragasztószalag segítségével tartósan falra akaszthat egy tükröt vagy bármi mást. Ha esetleg egy képet akar a falra akasztani szög beütése nélkül, akkor arra is tökéletesen megfelel.

A kétoldalú ragasztószalag népszerű a különböző iparágakban is. A termék remek megoldást kínál két alkatrész tartós összeragasztásához. Különböző anyagok összeillesztéséhez szintén megfelel. Az alkatrészek felfogatásához remek megoldás lehet úgy, hogy később azokat át lehessen helyezni minden.

A felépítését illetően, a hordozó részét tekintve, az érdes felületeken a vastagabb habszalagok jönnek szóba. Az átlátszó összeadást igényelő feladatoknál a vékonyabb filmes szalagok élveznek előnyt. A nagyobb teljesítményű kétoldalú ragasztószalag pedig viszkoelasztikus viselkedésének hála, képes a feszültség elnyelésére. Mindegyik változat beszerezhető a webáruházakból.