Kiváló minőségű beltéri ajtó

Beltéri ajtó

Valahányszor komolyabb felújításra kerül sor a lakásban, mindig hatalmas por és kosz keletkezik, ami minden apró zugába bejut a háznak és mindent belep.

Még az egyszerű beltéri ajtó cseréje esetén is olyan mennyiségű por keletkezhet, ami miatt az egész lakást ki kell takarítani. Ezért nyilván a legtöbben ódzkodnak az újításoktól, hiszen a felfordulás, a zaj és a kosz senkinek sem hiányzik. Főleg akkor nem, ha olyan szakembereket sikerült kifogni, akik egy beltéri ajtó beszerelésével is képesek hosszú órákat bíbelődni, rengeteg törmeléket hagyva maguk után, aminek a feltakarításáról és elszállításáról természetesen nekünk kell gondoskodni.

Viszont mindez már a múlté, hiszen a bb-ajto.hu weboldalon olyan beltéri ajtó is kapható, aminek a beszereléséhez ugyan szükséges a szakember segítsége, de nem kell emiatt leverni a vakolatot. Nem beszélve arról, hogy a tokban egy gumitömítés található, ami lecsökkenti a hang és a hő átszivárgását a lakásban levő szobák között. Így már nem is annyira rémisztő egy beltéri ajtó cseréje.