A kubai rum kiváló koktélalapanyag is

Kubai rum

Kuba egyet jelent a töretlen jókedvvel, a napsütéssel, a féktelen nevetéssel és a hajnalig tartó bulikkal. Ki ne szeretné megtapasztalni ezeket a csodás dolgokat? Viszont sajnos az utazás igen sok pénzt felemészt, így, ha többször is szeretne a részese lenni a kubai forgatagnak, más megoldás után kell nézni, amihez a kubai rum fantasztikus opciót nyújthat.

Manapság a kalóz-kultusz hatalmas népszerűségnek örvend, és ha Ön is szeretné beleélni magát a kedvenc karakterei világába, válasszon a különleges alkalmakra kubai rumot az ünnepi asztalra! Nézzen be a Diszkontital folyamatosan bővülő kínálatába és válogasson kedvére a márkás prémium italok közül!

Arra azonban figyeljen oda, hogy a kubai rum alkoholtartalma nem alacsony, minimum 40%, így ha lágyabb ízhatásra vágyik, használja fel a szóban forgó terméket koktélok elkészítéséhez! Természetesen a gyártók azokra is gondoltak, akik kedvelik a pikáns ízeket. Számukra az erdeigyümölcsös vagy a mangós ízesítésű kubai rum okozhat felejthetetlen perceket.