Lehengerlő az új médialejátszó

Remek és hasznos médialejátszó
Remek és hasznos médialejátszó

A multimédia lejátszó eszközöket tekintve igen nagy változatosság figyelhető meg, ezért nem mindegy, hogy az érdeklődő melyik mellett dönt. Kétségtelenül nem bánja meg a döntést a vásárló, ha a Dune HD Solo 4K médialejátszó típust választja, amelyik abszolút tartósnak és profinak bizonyul. Modern kvalitását az jellemzi leginkább, hogy 2016 márciusában jelent meg, tartalmazva az abszolút kifogástalan VXPŸ-s és 4K-s médiaprocesszort, az SMP8758 fajtát.

Természetesen, ez a CPU az előzőhöz képest akár kétszer nagyobb gyorsaságra is képes, tehát a régebbi modell, a Popcorn Hour VTEN-ben található SMP8756/8757-es változat már nem tudja ezzel felvenni a versenyt. A fejlesztéseknek köszönhetőn a gyártó a két magos processzor mellett elhelyezett 1 GB RAM-ot is a médialejátszó eszközben, amihez hozzátartozik a 4 GB flash ROM is.

Mindenképp egyértelmű, tanácsos ezen médialejátszó mellett dönteni, amelyik a lakás egyik legújabb generációs multimédia tartozéka lehet. Ez egyszerűen megvásárolható a www.itcapital.hu oldalon.