Méretpontos gumiszőnyeg, hasznos befektetés

Méretpontos gumiszőnyeg, hasznos befektetés
Méretpontos gumiszőnyeg, hasznos befektetés

Mindenki utazott legalább egyszer már hosszabb útra autóbusszal, és akkor érezhette azt a finom vegyes illatkeveréket, amelyet a sok egybezárt ember hozott létre. Ha valakinek sikerült az utastérbe egy savanyú káposztás csomagot is felcsempészni, az maga a tökély. Most gondolja el a helyzetet a saját autójába. Az anyósa kedveskedve küld egy fazék savanyú káposztát, és az sikeresen kiborult a padlóra. Hát ne pofozza fel magát az ember, hogy nincs méretpontos gumiszőnyeg az autóban? Ez csupán egy feltételezés, tulajdonképpen sok ilyen hasonló helyzet alakulhat ki egy családi autó használata közben.

A vásárlások és rohanó ügyintézések közben mindig történnek apró balesetek, egy hirtelen fékezés vagy egy enyhe koccanás, illetve egy járdaszél megmászása közben. Az állandó forgolódás elveszi a sofőr figyelmét, hol a telefon csöng, hol a gyerekek civódnak a hátsó ülésen, egyszóval nem unalmas. Ezért a családi autót javallott már a megvételkor gyári méretpontos gumiszőnyeg szettel felszerelni, hogy a kilöttyenő kávétól, a gyerekek kekszmorzsájától, az anyós savanyú káposztájától is biztonságban legyen.

Ez az egyik leghasznosabb beruházás, amit tehet a családi autóba, ugyanis ezzel jelentősen lecsökkenti a tisztításba fektetett erőfeszítéseket és költségeket. A méretpontos gumiszőnyeg annyira illeszkedik a belső tér körvonalához, hogy a szélek mentén nem kerül be sem szemét, sem folyadék. A tisztítása gyerekjáték, kidobálja őket, egy kicsit lemossa, és mire kiporszívózza az autó belső terét, már rakhatja is vissza. A méretpontos gumiszőnyeg nem szívja magába a folyadékokat, nem nedvesedik, nem penészedik.

A rácsorgott folyadékokat nem engedi át a felületén, így a kárpit mindig száraz, nem fog bepenészedni. A gumiszőnyeg használatával a családi autó évek múlva is teljesen újszerű kárpittal rendelkezik. Ha eladásra kerülne a sor, rengeteget jelenthet az ár megállapításában. Egy néhány ezer forintos befektetés most a méretpontos gumiszőnyeg vásárlásába pár év múlva, az eladáskor több tíz ezer forint hasznot is hozhat.