Mire jó még a teafilter?

Online megrendelhető teafilter
Online megrendelhető teafilter

Teljesen egyértelmű, az emberek jelentős része a kisméretű teatasakokat a finom ital elkészítésére alkalmazza, pedig ezt rengeteg egyéb mindenre is használni lehet. Például a teafilter tökéletesen megfelel a szagok kézről történő eltüntetésére is. Ez az eszköz remek szagtalanító és a kézzel teljes mértékben csodát művel akkor, ha az ember épp hagymát, fokhagymát vagy halat pucolt, illetve egyéb szagos élelmiszert.

A főzés után, tanácsos a teafilter mellett dönteni és ezzel jó erősen kell a kezeket dörzsölni. Ezt követően jöhet a szappanos, meleg vizes megmosás is, ami után megfigyelhető, hogy a szagok eltűntek. A teafilter megállja a helyét a bútorok fényesítését tekintve is.

Ez a megoldás teljes mértékben természetesnek bizonyul, ezért sokan döntenek mellette. Itt el lehet felejteni az erős vegyszereket. Hogyan kell eljárni? Például 2 liter fövő vízbe elég 3-4 teafilter használni. Ezután következik a bútorok alapos áttörlése, egy tiszta rongy segítségével. Mind a két esetben elmondható, hogy a kielégítő végeredmény nem marad el.