Okosház rendszer ajánlat kérése

okosház rendszer

Aki házban lakik, az biztosan tudja, mennyi gonddal jár a különféle épületgépészeti berendezések folyamatos működtetése, kezelése és karbantartása. Azonban az okosház rendszer leegyszerűsítheti a dolgot, elvégre távolról vezérelheti és irányíthatja ezeket a berendezéseket. Elég, ha rendelkezik egy okostelefonnal vagy tablettel, letölti az applikációt és távolról is beállíthatja, hogy mikor induljon el például a szobában a fűtés. Nem kell egész nap befűteni a nagy lakásban, főleg akkor, ha nincs is otthon senki.

A magas számláknak ugyanis senki nem örül. Miért ne spórolna, ha a rendelkezésére áll a megfelelő technológia?! Az okosház rendszer telepítésével akár külön-külön beállíthatja, hogy melyik helyiségben mekkora legyen a hőmérséklet. Mondani sem kell, hogy ez egy idő után jelentős mértékű költségcsökkenést észlelhet. Azonban nemcsak a fűtés terén jelent hasznos innovációt ez. Akinek például kamerák vannak beszerelve az otthonában, az alkalmazás révén bármikor megnézheti, hogy épp mi történik ott.

Az okosház rendszer révén bármikor be lehet avatkozni a berendezések működésébe és bővíthetők is a különféle opciók. Tudta, hogy az elfogyasztott energia körülbelül 82 százalékát a fűtés és a meleg víz előállítása teszi ki? Ez azt jelenti, hogy ezekre kifejezetten oda kell figyelni, amikor az otthona működtetésével foglalkozik. Teljesen érthető, hogy mindenki ezekre koncentrál és azt a megoldást keresi, ami által olcsóbban megoldható a probléma.

Ha szeretne ingyenes ajánlatot kérni egy profi cégtől, amelyik már közel 2 évtizede van a szakmában, akkor nagyon egyszerűen megteheti. Keresse a www.intherm.hu oldalt részletes ismertetőért és személyre szabott felmérésért! Az okosház rendszer kialakítása számos embernek segített úgy a spórolás terén, mint a kényelem szempontjából is. Adja át magát a lazításnak és az egyszerűen működtethető ház vezérlésének, elvégre egy fárasztó nap után senki nem szeretne még az épületgépészeti berendezésekkel foglalkozni, hiszen ez roppant időigényes!