A OnePlus mobiljai a mai napig igényeltek

OnePlus

Egyre többen sokallják az Apple vagy épp a Samsung telefonok árát, ami a legújabbak esetében elérheti az 1000 dollárt is. Aki ennek a felét sem szeretné kiadni egy jól működő mobilra, az ne habozzon, hanem vegye meg a OnePlus brand valamelyik termékét! Az egyik igen kedvelt okostelefon a One nevet viseli, ami verhetetlennek bizonyul gyorsaságban, gördülékenységben és kiváló működésben is.

Mindezt a négymagos, 2,5 GHz-es Qualcomm Snapdragon 801 processzor teszi lehetővé, mindig biztosítva a hibamentes, gyors és kifogástalan teljesítményt. Ez még többek között a Qualcomm heterogén számítási technológiájának is betudható, ami csakis dicséretet érdemel. A OnePlus One mobil pozitívuma az is, hogy rendkívül erős és nagy memóriával rendelkezik.

A hozzáértők úgy tartják, hogy ezt kétségtelenül egy kategóriavezető memória jellemzi. Az új EMMC 5.0 szabványnak hála, a 16 vagy 64 GB-os belső flash memória elérése és írása is elképesztően gyors. Ezáltal a OnePlus esetében nem kell tartani a szaggatástól, akadozástól és a legrosszabbtól, azaz a lefagyástól. A 3 GB-os, 1866 MHz-es órajelen futó LP-DDR3 RAM gondmentes kezelést biztosít.