Páramérő az optimális páratartalomért

Páramérő az optimális páratartalomért felel
Páramérő az optimális páratartalomért felel

Az alacsony és a magas páratartalom is számos negatívumot hordoz magában. Az alacsony szárazköhögést eredményezhet, míg a magas páratartalom penészes falakat idézhet elő. Tegyen Ön is azért, hogy lakásában megfelelő legyen a vízgőz és szerezzen be egy páramérő készüléket! Ez az eszköz a relatív páratartalmat méri és három típusa ismert.

Az első a mechanikus, ami a szerves anyagok kitágulását és összehúzódását veszi alapul. A második az elektromos mérő, míg a harmadik a higrométer, ami egy száraz és egy nedves hőmérőt tartalmaz, ezek alapján mutatja ki a levegő páratartalmát. A páramérő segítségével meg tudjuk határozni az optimális páratartalmat, ami 40 és 60% között van.

Előzze meg a penész megjelenését a bútorokon és a falakon, vagy az allergia, asztma kialakulását és szerezzen be egy páramérő készüléket! Ilyen berendezést a bolthely.hu weboldalon könnyedén, néhány kattintással megrendelhet. Kiszállításuk gyors és felszerelésükhöz, beüzemeltetésükhöz nincs szakemberre szükség, Ön is könnyedén üzembe helyezheti.