Parkettalakk a régi és az új felületekre

Parkettalakk

A padló tipikusan az a felület, aminek strapabírónak kell lennie, hiszen nap mint nap kemény használatnak van alárendelve. Abban az esetben, ha fából készült felszínről beszélünk, a parkettalakk elengedhetetlen segítséget nyújthat, ha új fényben kívánja látni az otthona padlóját.

Teljesen mindegy, hogy a régi parkettát szeretné lakkozni, esetleg az újonnan felrakottnak adná meg ezt a megérdemlő csillogást, a festék webáruház kínálatában garantáltan megtalálja azt a terméket, ami a leginkább megfelel a céljainak. A kimagasló szárazanyag tartalmú parkettalakkokkal öröm a munka, hiszen már az egyszeri felvitelük is gazdagon terül, húsos, vastag réteget képezve.

Az alkalmazása sem bonyolult, mivel már néhány ecsetvonás után érezhetjük, mennyire egyszerű azzal dolgozni. A parkettalakk az igények szerint felvihető a már említett ecsettel, de ha nagyobb terület lefedéséről van szó, a henger is szóba jöhet, mint használati eszköz. A nagyfokú strapabíróság és a gyönyörű, ragyogó padló mindkét esetben garantált.