Praktikus a biztonsági riasztó szett

Biztonsági riasztó

Amikor ügyfeleinknek felajánljuk a GSM riasztás lehetőségét, a legtöbben örülnek neki és igénybe veszik a szolgáltatást. Ez a rendszer a riasztó szett része. A lényege annyi, hogy amikor valami miatt a riasztó aktiválja vagy inaktiválja magát, az ingatlan tulajdonosának telefonszámára egy SMS érkezik értesítésként.

Attól függetlenül, hogy a megrendelés tartalmaz-e távfelügyeletet vagy sem, a tulajdonos értesül arról, hogy riasztás történt. Sokan nem igényelnek távfelügyeletet, hiszen az ingatlanban nincsenek komolyabb értékek.

Ez általában a nyaralókra, hétvégi házakra jellemző. Viszont ha a riasztó szett jelzést ad le a tulajdonosnak, illetve egy megadott telefonszámra, akkor tudható, hogy valami történt. Ezért kedvelik ezt a szolgáltatást megrendelőink.

Az ilyen fajta riasztó szett számos előnnyel bír, hiszen felszerelése egyszerű és működési költsége sem túl magas. Hátránynak számít, hogy ha valami, a garanciális időszakon túl nem javítható meghibásodás történik, akkor az egész központot cserélni kell.