Praktikus megoldás a kerékpártartó vonóhorogra

Kerékpártartó vonóhorogra

Hétvégi kiruccanást tervez a családdal a Balatonra és nem szeretné otthon hagyni a bringákat? Ha a bérlés Önnek nem opció, akkor jó megoldás lesz a kerékpártartó vonóhorogra. Erre az apró szerkezetre egyszerűen rá lehet rögzíteni a bicikliket, így nem kell lemondani a túrázásról a saját bringán a nyaralás ideje alatt sem.

Kerékpártartót már többféle módon fel lehet szerelni az autóra. Az egyik a tetőre szerelhető lehetőség, azonban ilyenkor szükség van tetőcsomagtartóra. Ha történetesen rendelkezünk ilyesmivel, a tetőboxra biztosan szükség van egy hosszabb-rövidebb nyaralás során a csomagok szállítása miatt.

A kerékpártartó vonóhorogra ilyenkor nagyon praktikus ötlet, hiszen az autó egy újabb részét tudjuk szállításra használni. A kerékpártartó vonóhorogra egyik nagy előnye, hogy minden autótípusra felszerelhető, tehát igen rugalmas lehetőségeket kínál. A Thule márkánál többfajta kerékpártartó vonóhorogra is megtalálható, így a vásárlók biztosan megtalálják az igényeiknek legjobban megfelelő típust.