Push up bugyi két színben

Push up bugyi

Megtörtént már Önnel is az, hogy a ruha, amit a „nagy” alkalomra választott ki, nem mutatott a legjobban fenék tájékon? Ne keressen más ruhát, hanem ismerkedjen meg a push up bugyi gondolatával! A neve már sejteti, hogy miről is van szó, azonban a „push up” jelzőt a melltartóra szokták használni.

Nos, vannak olyan esetek, amikor a popsira is ráfér egy kis emelés, formálás. Persze hallottuk már eleget, hogy erre szuper tornagyakorlatok vannak, de azok bizony csak idővel mutatnak fel látványos eredményt, ráadásul nem is mindenkinél hatásosak. A push up bugyi két funkcióval is rendelkezik: emel és formál.

A kissé megereszkedett hátsót a helyére pakolja, a laposabb feneket pedig optikailag nagyobbítja. Beláthatjuk, hogy igazán áldásos kis találmány, ráadásul nem is kerül sokba. A zenudashop.hu webáruházban mindenképpen nagyon jó árban vásárolható meg a push up bugyi. Két színben is megtalálható, ami remek, hiszen a világosabb és a sötétebb ruhákkal egyaránt kombinálható, ráadásul kényelmes a viselete.