Strandtörölköző, mint stílusos kiegészítő

A strandtörölköző kiegészítőként is megállja  a helyét
A strandtörölköző kiegészítőként is megállja a helyét

Köztudott, hogy ma már a törölközőnek nemcsak törlő és nedvszívó szerepe van, hanem ruházat és a háztartás mindennapi kiegészítője is. A strandtörölköző az átlagos törölközőnél nagyobb méretű, így fürdés után kényelmesen rá lehet feküdni és napozni rajta. Színük általában elevenebb, így könnyen felkeltik a figyelmet.

Egy minőségi darab, igen jó nedvszívó képességgel rendelkező anyagból készül, aminek tapintása a bőrhöz érve kellemes. Nagyobb méretének köszönhetően, akár arra is szolgálhat, hogy belebújva hamar átcseréljék a fürdőruhát. Manapság szebbnél szebb fürdőlepedőket látni a tengerparton vagy strandon. Megfigyelhető, hogy sokan öltözetükhöz és más kiegészítőjükhöz kombinálják a strandtörölközőt is.

Ízlés szerint, különböző színű, mintájú kelmék közül lehet válogatni, vannak férfias, nőies, fiús, kislányos színűek, egyszerűbb vagy bonyolultabb mintázatúak, feltűnőbbek, semlegesek. A strandtörölköző szerepe mellett, más funkcióval is rendelkezik, mint például pléd vagy strandszoknya is lehet belőle. Mindenesetre egy stílusos, minőségi darab nagy komfortérzetet nyújt.