Szánkót kell venni a téli időkre

Szánkó kicsiknek és nagyoknak
Szánkó kicsiknek és nagyoknak

A téli hónapokban is érdemes a természetben játszani. A szánkó önfeledt szórakozást biztosít a szülőknek és gyermekeknek egyaránt. Ehhez mire is van szükség? Hideg időjárásra, kisebb dombra, hóra és természetesen egy csúszka sem árt.

A szánkó sok helyen beszerezhető, a jatekgyerekeknek.hu webáruház pedig az egyik lehetőség. De sportüzletekben, gyerekboltokban és számos online felületen szintén megrendelhető. A játék webáruházban többféle modell is kapható.

A télre készülve, számtalan csúszásra alkalmas segédeszköz kínálatból lehet válogatni. A bob, a hócsúszka már kicsiknek is ajánlott. A síléc és a snowboard már a nagyobbaknak érdemes megvásárolni. A szánkó viszont minden korosztálynak egyaránt okozhat élvezetet.

Műanyag termékek már 10000 Forinttól megrendelhetőek, míg a masszívabb változatok természetesen többe kerülnek. A fémvázas szánkó 32000 Forint körül mozog. Érdemes szétnézni a webáruház kínálatában, hiszen kitűnő téli termékek vannak. Családi programként is remekül megállja a helyét a szánkózás örömteli pillanatai.