A széf ár nem minden

Széf ár
Széf ár

A széf kiválasztása nagy felelősséggel jár, hiszen elég nagy befektetésről van szó, így nem cserélhetjük le pár nap múlva, ha mégis úgy döntenénk, hogy nem a megfelelőt szereztük be. Ráadásul azért vásárolunk ilyen eszközt, hogy tökéletes biztonságban tudhassuk a fontos, értékes tárgyainkat, így semmiképpen nem szabad elhamarkodni. 

Sokan széf ár alapján teszik le a voksukat egy-egy modell mellett, azonban ez olykor félrevezető. Hiszen egy termetes darab mindenképpen drágább, mint egy kisebb, de ez még egyáltalán nem azt jelenti azt, hogy jobb a minősége. Érdemes egyszer egy bizonyos kategóriát kiválasztani, ami körülbelül megfelel az elvárásainknak és azon belül már többet elárul a széf ár is.

Azonban, ugyanolyan felszereltséggel rendelkező biztonságtechnikai eszközök esetében, a különböző széf ár nemcsak a színvonalbeli eltéréseket jelölheti, hanem a márkanevet is. Tehát jól körül kell nézni, hogy ne essünk a marketingeszközök csapdájába és valóban azt tudjuk kiválasztani, amire szükségünk van.