Színekben gazdag ülőgarnitúra

Ülőgarnitúra
Ülőgarnitúra

Akkor is, ha egyszobás a lakás, van egy olyan kialakított rész benne, ahol le lehet ülni. Éppen ezért, különféle nagyságban kapható az ülőgarnitúra, ami erre kiválóan alkalmas. Webáruházunkban, a többi típusú bútorhoz hasonlóan, az ülőgarnitúra változatos kombinációkban kapható.

Elsősorban a huzat színe választható ki. A képre kattintva jelenik meg, hogy milyen színekben elérhető egy-egy modell. Vannak sarokba helyezhető darabok is és olyanok is, amelyek a fal mellé lettek tervezve.

A legtöbb kihúzható. Vannak közöttük, tartósan alvásra kialakított típusok is, amelyek kényelmes matraccal vannak ellátva. Ezeket külön jelöltük. A legtöbb ülőgarnitúra nemcsak ággyá alakítható, de ágyneműtartóval is rendelkezik.

Ide bármi pakolható, hiszen a rakodóterület minden lakásban kell. Az újabb tervezésű garnitúrákhoz egy kanapé jellegű darab is tartozik, amin napközben jó lepihenni, vagy a lábunkat kinyújtva olvasgatni. Minden ülőgarnitúra mellett, a méreteket is megjelenítettük, hiszen a berendezést és az elhelyezést így lehet megtervezni.