Szúnyogháló felszerelése tetőablakra

Ha már egy ideje a rovarháló beépítésén gondolkodik, akkor nálunk jó helyen jár! Professzionális szinten foglalkozunk az alumínium és műanyag szúnyogháló forgalmazásával. Sokan azt gondolják, hogy a tetőablak esetében nem lehetséges hatékonyan megoldani a rovarok elleni védelmet. Ez azonban óriási tévedés.

A szúnyogháló felhelyezése ez esetben sem jelent különösebb gondot, amennyiben megfelelő minőségi termékeket használunk. Mivel a tetőtéri helyiségek általában kis alapterülettel rendelkeznek és a tetőablak szinte az egyetlen nyílászáró, ami biztosítja a szellőzést, így oda mindenképpen rolós szúnyogháló beépítését javasoljuk.

Ennek a típusnak a használata rendkívül mobilis. Ha nincs szüksége rá, akkor a rovarvédő könnyedén visszahúzható a tok részbe. Anyaga igény szerint lehet műanyag vagy alumínium, az alkatrészek pedig több színben kérhetőek. A szúnyogháló speciális szövésének köszönhetően, szabad kilátást biztosít és nem kell attól tartania, hogy a beszereléssel kevesebb fény fog áthatolni az ablakon.