TELC nyelvvizsga felkészítő az eredményes nyelvvizsgáért

TELC nyelvvizsga felkészítő
TELC nyelvvizsga felkészítő

Ha nyelvvizsgát szeretne, érdemes célirányosan, az adott nyelvvizsga típusfeladataira fókuszálva készülnie. A TELC (The European Language Certificates) nem véletlenül közkedvelt típus Magyarországon, hiszen államilag akkreditált és jól felépített vizsgatípus. Iskolánk nagyszerű lehetőséget kínál, hiszen a TELC nyelvvizsga felkészítő programunkkal elérheti a célját és megszerezheti a kívánt diplomát. A tanulás során mind a szóbeli, mind pedig az írásbeli típusfeladatokat gyakorolhatja.

Fontos információ a TELC vizsgával kapcsolatban, hogy szótárat nem használhatnak a vizsgázók, mert a feladatok között nem szerepel a fordítás. Az írásbeli szakaszban olvasott szöveg értését, illetve a fogalmazási képességeket és a levélírás szabályainak ismeretét ellenőrzik, míg a szóbeli megmérettetés során, a beszédkészséget és a hallott szöveg megértését figyelik.

Nálunk egyéni haladási terv szerint tanulhat, így a TELC nyelvvizsga felkészítő folyamán lehetősége van pontosan azt gyakorolni, amire a leginkább szüksége van a sikeres vizsga letételéhez.