Többféle hangulatú esküvői szalvéta

Esküvői szalvéta

Az esküvő különleges alkalom, amit különleges módon kell megünnepelni. Az elegáns, vicces vagy romantikus esküvői szalvéta olcsó, de annál hatásosabb kiegészítő.

Ha szeretnénk a visszafogottabb, klasszikusabb vonalat követni, de mégsem választanánk unalmas kiegészítőket, akkor tehetünk például olyan szalvétát az asztalra, ami egy gyönyörű esküvői csokrot ábrázol. A pompás színeivel tökéletesen illik az egyszerűbb, semlegesebb színű terítékhez. A kötetlenebb, lazább hangulatú esküvőkhöz lakodalmakhoz illik mondjuk az olyan esküvői szalvéta, amin szív, „Love” vagy éppen „Just married” felirat látható, a galambpáros pedig a romantikus lelkek egybekeléséhez lesz tökéletes.

A nászajándék mellé, kedves kísérő lehet egy-egy ilyen szett is. Legyen az esküvő, házassági évforduló vagy Valentin napi vacsora, remek dísze lesz az asztalnak az esküvői szalvéta. Ha szeretne finom kivitelezésű és jó minőségű kiegészítőkhöz kiváló áron hozzájutni, akkor keressen rá a welcome-home.hu webáruházra és rendeljen most!