Vásároljon egyedi futóbiciklit!

Futó bicikli
Futó bicikli

Ha nem szereti az átlagos, megszokott, egysíkú dolgokat, kitűnő ajánlatunk van. Webáruházunkban most különleges stílusú futó bicikli áll gyereke rendelkezésedre. Mint minden gyereknek, úgy a Önének is a szülők a példaképei. Nemcsak öltözködésben, étkezés terén, hanem szabadidős tevékenységekben is. Ha szeret mozogni, kocogni, tornászni, valószínűleg gyereke sem fogja ezeket elutasítani. Hisz ő is olyan szeretne lenni, mint apa vagy anya.

Ha szívesen biciklizik, valószínűleg titkon ő is egy az apáéhoz, anyáéhoz hasonló járgányra vágyik. Most megadhatod neki. A következő futó bicikli, amit bemutatunk, nem egy átlagos bringa. Nagyon stílusos és vagány járgány. Különösen kedves látvány, mikor egy szülő együtt biciklizik gyermekével. Még bájosabb, ha a köztük lévő összhang könnyen észrevehető. Egyforma öltözék, hasonló kerékpár. A futóbicikli sajátosságai közé tartozik, hogy alumínium vázzal, küllős kerekekkel és pumpálható gumikkal rendelkezik.

Mivel alacsony felépítésű, így már a két éves gyerekek is biztonságosan használhatják, illetve ha a gyerek belső lábhossza már elérte 36 cm-t, kipróbálhatja ezt a pedál nélküli biciklit. Ismétlés a tudás anyja, ez igaz a futóbicikli esetében is. Minél gyakrabban veszi elő a gyerek, annál gyorsabban fejlődik egyensúlyérzéke. Ha a kerékpár használatát megelőzi a futóbicikli, biztos lehet abban, hogy a biciklizés nem fog gondot okozni a gyereknek. Már olyan ügyesen fog egyensúlyozni, hogy pár kör megtétele után úgy tűnik majd, mintha a kis lurkó világ életében tudott volna kerékpározni.

Nem lesz szükség pótkerekekre, amelyekkel jobbra-balra dülöngél. Sokkal egyszerűbb lesz tehát elsajátítani a kerékpározás tudományát. Még egyedibbé teheti az amúgy is különleges bringát, ha gyereke nevével látja azt el. Nálunk ez is lehetséges. Küldje el a kisfia, kislánya nevét vagy becenevét, és matrica formájában feltesszük a futóbiciklijére! Ezzel igazán nagy örömöt szerezhet a csemetéje számára. Ha az árak érdeklik, vegye fel velünk mielőbb a kapcsolatot!