Vízálló MP3 lejátszó a szivárvány összes árnyalatában

Vízálló MP3 lejátszó

Miért ne élvezhetné kedvenc zenéit akár zuhanyzás közben? A vízálló MP3 lejátszó kifejezetten szélsőséges körülményekben is megállja a helyét, és Önnek akkor sem kell aggódnia, ha mosogatás vagy zuhanyzás közben néhány ráfröccsenő vízcsepp éri a kedvencét.

Természetesen vízállósága mellett, a szóban forgó darab számtalan más pozitív tulajdonsággal is rendelkezik, és praktikusságán túl, esztétikában is kiemelkedő. A szivárvány szinte minden árnyalatában beszerezhető termék az MP3 formátumú fájlokat támogatja, memóriája 16 GB, ami valljuk be, rengeteg zene tárolására alkalmas.

A csiptetős kialakításának köszönhetően, könnyedén fel tudja majd illeszteni az övére vagy a táskájára, így nem akadályozza a mozgásban. Roppantul strapabíró és időtálló elektronikai eszköz. A vízálló MP3 lejátszó használata nagyon egyszerű, ötgombos formatervezése lehetővé teszi, hogy gyorsan elsajátítsa a kezeléséhez szükséges ismereteket. Töltése kb. 1.5 órát vesz igénybe, ezután 3 órán keresztül is élvezheti a kedvenc dalait megszakítás nélkül.