Zárnyitás az év minden napján

Zárnyitás

Kellemetlenségek, váratlan helyzetek az év bármelyik szakaszában adódhatnak. A lakáskulcs elveszítése, az ajtózár elromlása általában mindenkit felkészületlenül ér. Szerencsére a zárnyitás állandóan elérhető szolgáltatás. A cég munkatársai a nap 24 órájában a rendelkezésére állnak, így akár az éjszaka közepén is számíthat a szakképzett segítségre.

Hétvégén és ünnepnapokon sem marad egyedül a problémájával, hiszen akkor is vállalnak zárnyitást és ezzel kapcsolatos munkálatokat. A szolgáltatás nemcsak Budapesten, de egész Pest megye területén elérhető. A szakemberek akár 30 perc alatt is a helyszínre érkeznek és kiszállási díjt sem számolnak fel.

A munkafelmérés folyamatáért szintén nem számítanak fel költségeket. A zárnyitás minőségi eszközök használatával történik. A munkálatot szakszerűen, felesleges károkozás nélkül végzik, így az teljes mértékben költséghatékony. Diákok és nyugdíjasok esetében a zárnyitás kedvezményes áron vehető igénybe. A szolgáltatás költségei elsősorban a szerkezet típusától függnek.