5 csillagos wellness hotelek Magyarországon

5 csillagos wellness hotelek Magyarországon

Néhány éve még külföldre kellett utazni ahhoz, hogy minőségi és világszínvonalú szállodát találjunk, de mára már épültek 5 csillagos wellness hotelek Magyarországon is szép számmal. Ezekben a létesítményekben megtalálható minden kényelmi és kellemes kikapcsolódást szolgáló feltétel, valamint a sportolási lehetőség szintén adott. Prémiumkategóriás szálláshelyek ezek, ami a felszereltségükben és a szolgáltatás minőségében mutatkozik meg. Az 5 csillagos wellness hotelek Magyarországon méltán népszerűek.

Egyre kedveltebbek a wellness hétvégék

Egyre inkább bekerül a köztudatba a wellness hétvége fogalma, hiszen a wellness hotelek kivételes és felejthetetlen élményt tudnak nyújtani a vendégeknek. Ezek mindegyikében étterem és egyéb vendéglátó üzletek működnek, valamint különtermek is a látogatók rendelkezésére állnak. Ennek köszönhetően, ezek a különleges kikapcsolódást nyújtó hotelek kiváló helyszínek komolyabb szakmai konferenciák megrendezésére is. A párban vagy a családdal kikapcsolódni vágyók is megtalálják itt a számításukat.

A gyönyörű környezetben pihenni, sportolni, étkezni különleges kikapcsolódást nyújt. A felszereltség kiváló, található itt minibár, üvegnyitó, poharak, színes TV és hotelkommunikációs rendszer is. Alapkövetelmény az internet és a PC csatlakozás is. Mindegyik szoba külön fürdőszobával van ellátva.

Az 5 csillagos wellness hotelek Magyarországon mind szavatolják a 24 órás szobaszerviz meglétét, a személyzet pedig kiemelten figyel a vendégekre, az esetlegesen felmerülő gondokat pedig igen effektíven tudja kezelni. Az ilyen jellegű szálláshelyek legnagyobb erőssége, hogy nem kell az ott töltött időt a jól felszerelt szobákban mulatni, mivel adott a sportolási lehetőség a fitneszteremben. Méltán népszerű a SPA részleg, ahol számos jacuzzi, élménymedence, szauna és gőzkabin áll a vendégek rendelkezésére. Ezek az 5 csillagos wellness hotelek Magyarországon szépészeti kezelésekkel is szolgálnak, mint amilyen a masszázs, a pedikűr, a manikűr és a fodrászat.

5 csillagos wellness hotelek Magyarországon

Különleges hotelek Magyarországon – melyeket érdemes meglátogatni!

A wellness hotelek látogatásán kívül további lehetőségeink is vannak, ha kikapcsolódásra vágyunk. Nézzünk néhány különleges szálláslehetőséget, amelyek felejthetetlen élményeket tartogatnak! Ehhez elég például Noszvajig utazni, ugyanis ott több lehetőségünk is van, ha különleges hotelek után kutatunk. A lombok között, buborékokban alhatunk a Nomád Hotelben. A buborékok – melyek lakhelyünkül szolgálnak –  átlátszóak, így valóban testközelből nézhetjük a csillagokat és tényleg a fák között feküdhetünk égi magasságokban.

Szintén Noszvajon, a tó szomszédságában lombházakban is feltöltődhetünk, tulajdonképpen a felhők által körülölelve, luxus környezetben. Pároknak ideális, romantikus kikapcsolódást nyújtó gyerekmentes övezet. A lombok között nemcsak aludni lehet, de főzni és zuhanyozni is, ugyanis a higiéniai részleg és a konyha egyedülálló módon szintén a fák ágai között, a magasban került kialakításra.

Ha maradnánk a talaj szintjén, foglaljunk szállást több száz éves barlangokba. A siroki Sirocave Barlang Apartmanok barlangokból kialakított, klimatizált helyiségekben várják a pihenni vágyókat. A szállás csodálatos panorámával rendelkezik a falura és a Mátrára.

5 csillagos wellness hotelek Magyarországon

Szálljunk vízre, aludjunk a Tiszán! Itt ugyanis vízi közlekedésre alkalmas motoros kisgép lakóhajókban pihenhetünk, amelyek 4 fő elhelyezésére alkalmasak. WC, zuhanyzó, amerikai konyhás nappali és hálószoba is helyet kapott a hajón. Sőt, a hátsó részen terasz épült, így a horgászni vágyók közvetlenül a hajóról hódolhatnak a kedvenc hobbijuknak. A hajók rögzítettek, a partról csónakokkal közelíthetőek meg.

A legjobb wellness hotelek Magyarországon csokorba szedve

Sokan egy tökéletes hétvégét csakis egy 5 csillagos wellness hotelben tudnak elképzelni. Természetesen nem kell ennyi csillaggal rendelkeznie egy hotelnek ahhoz, hogy felejthetetlen perceket nyújtson. Ha wellness, akkor biztosan Felsőtárkány Bambara Hotel jut először az eszünkbe. A szálloda ugyan nem egyike azoknak, amelyek az 5 csillagos wellness hotelek Magyarországon körébe tartoznak, hiszen „csupán” 4 csillaggal rendelkezik. De így is az egyik legkedveltebb célpont, ha a wellness hotelek Magyarországon egyikébe látogatnánk. Afrikai stílusa és tengerparti jellegű berendezése azonban megalapozza a nyaralás emelt hangulatát. Tökéletes célpontja lehet például egy nászútnak.

5 csillagos wellness hotelek Magyarországon

Ha minden álmunk, hogy tényleg az 5 csillagos wellness hotelek Magyarországon lehetőségek egyikét használjuk ki, utazzunk Sárvárra a Spirit Hotelbe! Messze földön híres szállás, nem véletlenül. Itt luxus környezetben tölthetjük a szabadságunkat, a szolgáltatásoknak hála pedig exkluzív kényeztetésben részesülhetünk. A SPA részleg garantálja a feltöltődést, a minőségi, ínycsiklandozó falatok pedig gondoskodnak róla, hogy a gyomrunk se korogjon.

Különleges szállodát vagy az 5 csillagos wellness hotelek Magyarországon egyikét keressük? Esetleg mindkettőt egyszerre? Magyarországon szálláslehetőségek sokasága kínál teljes feltöltődést. Használjuk ki hazánk széleskörű kínálatát!