5 csillagos wellness hotelek Magyarországon jelentős számban

5 csillagos wellness hotelek Magyarországon

Néhány éve még külföldre kellett utazni ahhoz, hogy találjon az érdeklődő minőségi és világszínvonalú szállodát. Most már nem ez a helyzet, mert épültek már 5 csillagos wellness hotelek Magyarországon is, úgy a fővárosban, mint vidéken. Ezek a létesítmények nem alacsony költségvetésűek, megtalálható bennük minden kényelmi és kellemes kikapcsolódást szolgáló feltétel, valamint sportolási lehetőség szintén adott. Prémiumkategóriás szálláshelyek ezek, ami a felszereltségükben és a szolgáltatás minőségében mutatkozik meg. Az 5 csillagos wellness hotelek Magyarországon méltán népszerűek.

5 csillagos wellness hotelek Magyarországon

 

Egyre inkább bekerül a köztudatba a wellness hétvége fogalma. Az ilyen jellegű tevékenység megvalósítható alacsonyabb kategóriájú szállodákban is már sokfelé, de az 5 csillagos wellness hotelek Magyarországon kivételes és felejthetetlen élményt tudnak nyújtani a vendégeknek. Ezek mindegyikében étterem és legalább még két egyéb vendéglátó üzlet működik, valamint különtermek is a látogatók rendelkezésére állnak. Ennek köszönhetően, kiváló helyszínek az 5 csillagos wellness hotelek Magyarországon komolyabb szakmai konferenciák megrendezésére is. A párban vagy a családdal kikapcsolódni vágyók is megtalálják itt a számításukat.

A gyönyörű környezetben pihenni, sportolni, étkezni különleges kikapcsolódást nyújt. A szobák az ilyen kategóriájú szállodákban nagyméretűek és a hálóhely a lakórésztől építészetileg el van választva egymástól. A felszereltség kiváló, található itt minibár, üvegnyitó, poharak, színes TV és hotelkommunikációs rendszer is. Emellett alapkövetelmény az internet és a PC csatlakozás is. Mindegyik szoba külön fürdőszobával van ellátva. Ebben a helyiségben is kötelező a komoly felszereltség, vagyis a nagyméretű tükör, borotválkozó tükör, hajszárító, csomagolt zuhanysapka, higiéniai kendő, fürdőköpeny, valamint egyedi kiszerelésű márkás piperecikkek.

5 csillagos wellness hotelek Magyarországon

Az 5 csillagos wellness hotelek Magyarországon mind 24 órás szobaszerviz meglétét szavatolják, a személyzet pedig kiemelten figyel a vendégekre, az esetleg felmerülő gondokat pedig igen effektíven tudja kezelni. Az ilyen jellegű szálláshelyek legnagyobb erőssége, hogy nem kell az ott töltött időt a jól felszerelt szobákban múlatni, mivel adott a sportolási lehetőség a fitneszteremben. Méltán népszerű a SPA részleg, ahol számos jacuzzi, élménymedence, szauna és gőzkabin áll a vendégek rendelkezésére. Az 5 csillagos wellness hotelek Magyarországon tudnak szolgáltatni egyéb szépészeti kezeléseket is, mint amilyen a masszázs, a pedikűr, a manikűr és a fodrászat.