A sikert jutalomfalattal köszönje meg!

Jutalomfalat kukyusoknak
Jutalomfalat kutyusoknak

A gazdik tudják csak igazán, hogy mennyire intelligens állatok a kutyák. Az ebeket számos olyan tevékenységre, teendőre és mutatványra lehet megtanítani, amihez csak türelem kell. De a biztonság kedvéért a jutalomfalat beszerzése is tanácsos, ami sokkal gyorsabbá teheti a tanulási és tanítási folyamatot.

Azok a gazdik, akik a finom jutalomfalat mellett tették le a voksot, arról számoltak be, hogy sokkal gyorsabban tanul a kutyus és nagyobb lendülettel veti magát bele az új teendők elsajátításába. Tulajdonképpen ez érthető, ugyanis a kutyusok imádják a hasukat és egy finomságért mindig mindenre hajlandóak.

Azonban nem kell arra gondolni, hogy ez az egész procedúra kényszerű cselekvés a kedvencek számára. Az ebek imádják, amikor foglalkoznak velük és nagyon szeretnek bizonyos teendőket elvégezni a gazdinak. Számukra ez testesíti meg a játék fogalmát, amiben mindig örömüket lelik. A jutalomfalat sikere egyértelmű és ezt számtalan olyan tulajdonos alá tudja támasztani, aki kipróbálta már ezt a lehetőséget.