Az aranykolloid remek gyulladáscsökkentő

Aranykolloid

Több szempont szerint érdemes használni, mivel teljes mértékben biztonságos, nem tartalmaz méreganyagokat. Most megtudhatja néhány mondatban, hogyan gyógyít az aranykolloid? Az aranykolloid oldat hatása a koncentrációban, az agyműködésben jól mutatkozik meg, mivel a memória működését fokozza, a mentális funkciót és a figyelmet erősíti.

Emellett még gyulladáscsökkentőként is használják, antioxidánsokban gazdag, és harcol a szabadgyökök ellen. A Nano Gold aranykolloid a krónikus betegségeket, különféle fájdalmakat csökkenti, enyhíti. Amerikában az aranyat 1895-ben kezdték el használni a gyógyításra, hiszen tisztában voltak azzal, hogy a vérkeringésre és a szívproblémákra tökéletes, mindenképp megéri használni mindennap.

Az aranykolloid fogyasztását éhgyomorra ajánlják, körülbelül 15-20 perccel étkezés előtt. Naponta 20-50 ml az ajánlott mennyiség. Ha ilyen jellegű allergiája van, akkor egyáltalán ne alkalmazza. Kérje ki előtte kezelőorvosa véleményét ez ügyben, addig semmiképp ne használja!