Igazán érdekes a szabadulós játék Budapesten

Szabadulós játék Budapest

Játszani jó, ma pedig már egyre furcsább változatokat kedvelnek az emberek. Igen keresett a szabadulós játék Budapest településén, úgy baráti társaságok, mint vállalati csoportok által. A küldetéseket csak egy igazán jó csapat képes teljesíteni, egyébként nem megy. Még a legedzettebb elméket is keményen megdolgoztatja a MindQuest és nem biztos, hogy elég az éles logika és a leleményesség.

De mindenképpen ki kell próbálni! A szabadulós játék Budapest egyik romkocsmájának az emeleti termeiben játszható, tehát ide kell ellátogatnia annak a csapatnak, amelyik ki akarja próbálni. Hívj el meg 4 barátodat és gyertek egy jót játszani!

Meglátod, nem fogjátok megbánni, hiszen erősíti a csapatszellemet, ráadásul garantált a felhőtlen szórakozás is! A csapatod kizárólag a saját képességeire számíthat a különleges küldetés során. Maximum 60 percetek van arra, hogy teljesítsétek a küldetést. Nincs szükségetek különleges felszerelésre, speciális ruházatra vagy felkészülésre, csak a szórakozni vágyásra. Nagyon jó a szabadulós játék Budapest városában.