Az inzulinrezisztencia jó eséllyel kezelhető

Inzulinrezisztencia

A nyugati civilizáció életmódja kikezdheti az egészségünket. A stressz, a rossz táplálkozás, a pihenés hiánya egyre újabb betegségeket idézhet elő. Mond Önnek valamit az a kifejezés, hogy inzulinrezisztencia? Lehet, hogy nem ismerős ez a kifejezés, pedig a betegség tünet-együttese bárkit érinthet.

Gyakran érzi magát fáradékonynak, levertnek, főleg az étkezéseket követően? A túlsúlyát nem tudja kordában tartani, minden igyekezete ellenére sem? Depressziós vagy rossz a közérzete? Ha ezekre igennel tud válaszolni, akkor lehet, hogy az inzulinrezisztencia tüneteit tapasztalja.

A rossz hírünk, hogy a betegség kezelése teljes életmódváltoztatást igényel, a jó viszont, hogy ez a változás képes kordában tartani a tüneteket, javítani az általános egészségügyi állapotot. Az inzulinrezisztencia ugyanakkor természetes alapú étrend-kiegészítőkkel is kiválóan kezelhető. A peakshop.hu webáruházban számos ilyen készítmény megrendelhető. A Peak A-Z multivitamin, a plusz C-vitamin, a Peak fehérjék vagy a BCAA és glutamin is ezek között szerepel.